Kehitymme asiakkaiden mukana

Vaativat (ja mukavat) asiakkaat vievät toimintaamme eteenpäin. Opimme joka päivä uutta, kehitämme uudenlaisia ratkaisuja ja viilaamme nykyisiä prosessejamme. Tässä eräitä asiakkaitamme, joiden asiakaslogistiikka on vastuullamme.

Johnson & Johnson on lääkkeitä ja muita terveydenhoitoalan tuotteita sekä päivittäistavaroita valmistava yritys, joka on tunnettu vahvoista tuotemerkeistään – mm. Nicorette, Neutrogena, Pepcid, Bafucin, Listerine, Natusan, Microlax, Compeed, OB, Piz Buin ja Imodium. Hoidamme näiden tuotteiden asiakaslogistiikan Suomessa: markkinointimateriaalin, kuluttajaesitteet, tuotenäytteet, myymälätelineet ja paljon muuta

ACO-tuotesarja sekä XL-S, Miniderm ja Fysiomer ovat apteekkien ja luontaistuotekauppojen tunnettuja itsehoitotuotteita. Niiden tarvitsemat esitteet, julisteet, myymälätelineet, tuotenäytteet ja somistusmateriaalit ovat iso ”palapeli”, jonka hoidamme varmasti ja ajallaan.

Motiva on julkishallinnon toimija, joka opastaa energian ja materiaalien tehokkaassa käytössä. Vastuullamme on erilaisten esitemateriaalien postitus yksityishenkilöille ja yrityksille sekä tapahtumien (mm. Energiansäästö-viikko) materiaalin hallinta.

Asiakastarinoitamme:

Pyydä kartoitus

010 217 6880