Logistiikkakeskus ja varastot

Nykyaikaiset varastoratkaisut ja edistyksellinen automaatio tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet pientavaroiden tehokkaaseen varastointiin ja käsittelyyn.

Veloxin uusi logistiikkakeskus avautui vuoden 2023 alussa Tuusulaan, lähelle isojen kuljetusliikkeiden terminaaleja. Siinä on entistä parempi neliötehokkuus, 4 lavapaikkaa per neliö. Tämä on saavutettu lisäämällä hallitilan korkeutta ja suunnittelemalla 1,5 metriä leveitä käytävätiloja, joita operoidaan kapeakäytävätrukeilla. 

Pientavaroita ja lavavarastointia

Varastoissa on erilliset hyllyt pientavaralle, käyttötarkoituksen mukaisesti. Lämpösäädelty varasto (+15-+25 C°) sopii erinomaisesti mm. elintarvikkeille, päivittäistavaralle, kosmetiikalle, hygieniatuotteille ja lääkkeille. Varastoille on myönnetty elintarvikelupa ja veroton varasto. 

Älykästä tekniikkaa ja automaatiota

Talotekniikassa käytämme älykästä ohjausta. Varastojen lämmityksessä käytetään ilmalämpöpumppuja, jotka on ohjelmoitu lämmittämään yöaikaan jolloin sähköverkon kuormitus on pienempää. Merkittävä sähkösäästö saadaan aikaan valaisemalla vain kulloinkin käytössä olevat tilat – automaattisesti sitä mukaa kun henkilökunta liikkuu varastotilasta toiseen. 

Vaarastointikapasiteettiä on kasvatettu käyttämällä lankaohjattuja automaattitrukkeja, mikä mahdollistaa hyllyjen kustannustehokkaan sijoittelun. Varastoitavan tavaran lastaus ja purku tapahtuu aina suojassa sääolosuhteiden haittavaikutuksilta. Pihalla on 8 lastauslaituria ja pakettiautoille omat lastauslaiturit.

Logistiikkakeskus lukuina

  • 7000 m2 (126 000 m3)
  • 133 m x 50 m
  • 20 000 lavapaikkaa
  • 76 000 hyllypaikkaa
  • Korkeus 16 metriä
  • Lämpösäädelty varasto +15- +25 c

Yhteystiedot

Osoite: Liekonkuja 2, 04300 Tuusula

Sähköposti: info@velox.fi

Heti vapaata varastotilaa

Ulkoista varastosi meille ja maksa vain tapahtumista, kuten tuotteiden vastaanottamisesta varastolle, säilyttämisestä kulloisenkin tarpeen mukaan, keräilystä, pakkaamisesta ja lähettämisestä. 

Soita 010 217 6884
markus.autio@velox.fi

Powered by Socool CMS.