Toimialakohtaiset ratkaisut

Osaamistamme hyödynnetään monella toimialalla käyttötavaroiden näyte- ja myyntieristä vastuulliseen lääke-elektroniikkaan.

Olemme oikea kumppani silloin, kun varastoitavat tuotteet tai niiden toimitus edellyttää jotain erityistä. Ison tuotemäärän sijaan huomioimme asiakkaan tarpeet tuotteen koko elinkaaren ajan – lähettämisestä ja pystyttämisestä aina takaisinnoutoon. Esittelemme seuraavaksi muutaman esimerkin toimialoista, joiden parissa työskentelemme.

Lääketeollisuus ja apteekit

Kaikilla Suomen apteekeilla on loppuasiakkaana tunnukset Velox-varastojärjestelmään, josta ne löytävät tuotteisiin liittyvien kampanjoiden markkinointimateriaalit ja voivat tilata tuotenäytteet. Tyypillisenä lisäpalveluna hoidamme myymälätelineiden pystyttämisen ja täytön. 

Toimialakohtaisena erikoisuutena Velox-varastojärjestelmä tarjoaa etäseurannan, jolla voidaan jäljittää tehdyt toimitukset ja tehdä tarvittaessa tuotteiden takaisinvedot. Järjestelmä on integroitu Tamron palveluihin, joiden tehtävä on huolehtia lääkkeiden vaatimustenmukaisesta varastoinnista ja jakelusta asiakkaille.

Päivittäistavarakauppa

Tapahtumiin liittyvänä logistiikkapalveluna huolehdimme myyntitelineiden oikea aikaisesta toimituksesta kauppaan ja kuljetuksesta takaisin varastolle. Palautuvat tuotteet puhdistetaan ja tekstiilit pestään. Keskusvarastotoimitukset sisältävät omat säännöt ja määritykset, jotka pitää täyttää. Veloxille on myönnetty elintarvikehuoneistorekisteröinti ja verottoman varaston lupa. 

Varastoimme ja lähetämme suurimman osan Suomessa käytetyistä lahjakorteista, keskitetysti nippuina kaupoille tai suoraan kuluttajille. Solteq-integraation kautta Velox-varastojärjestelmä on yhteydessä S- ja K-ryhmän kassajärjestelmiin. 

Matkailu

Toimimme yhteistyössä kaikenlaisten matkailuun yhteydessä olevien toimijoiden kanssa aina lentämisestä majoitukseen. Varastoimme ja toimitamme erilaisia oheistuotteita, kuten kuulokkeita, voiteita, tullikaavakkeita ja kasseja, joita tarvittaessa putsataan ja uudelleen pakataan. Käytännön työ tehdään nopealla varoitusajalla, muutaman tunnin sisään.

Toimialakohtaisena erikoisuutena on otettu huomioon turvallisuus – mukana olevien henkilöiden taustat on selvitetty. Veloxilla on viranomaisilta tunnetun toimittajan hyväksyntä. 

Kauneus ja hyvinvointiala

Toimialalle tyypillistä on vaihtuvat kampanjat ja kausiluonteisuus, mihin pitää varata sopiva määrä resursseja. Pystymmekin toimittamaan lyhyen ajan sisällä niin pieniä kuin suuriakin tilausmääriä. Esimerkiksi ACO-tuotesarja sekä XL-S, Miniderm ja Fysiomer ovat tunnettuja itsehoitotuotteita, joiden materiaalit sisältävät esitteita, julisteita, myymälätelineitä, tuotenäytteitä ja muuta somistusmateriaalia.

Panimoteollisuus

Panimoteollisuuden varastoitavat tuotteet ovat yleensä erilaista myynninedistämismateriaalia: baarimattoja, pullonalusia, laseja ja kulhoja. Toimialalla merkittävä tekijä on poikkeukselliset aukioloajat. Jos ravintola avautuu seitsemältä illalla, toimitus tehdään silloin. Lisäksi on erilaisia tapahtumia ja festivaaleja joille toimitetaan materiaalia, jotka myös haetaan jälkeenpäin takaisin varastoon.

Powered by Socool CMS.