Varastointi ja logistiikkapalvelut

Hoidamme yrityksesi POS-materiaalien varastoinnin ja logistiikan kaikki työvaiheet puolestasi.

Palvelumme automatisoi ja digitalisoi jokaisen markkinointiateriaalin varastoinnin ja logistiikanpalvelun työvaiheen. Ketterästi, kustannustehokkaasti ja riittävän nopeasti. Velox-varastojärjestelmän avulla hallitset varastotilanteen ja loppuasiakkaasi pääsevät itse hoitamaan tilaukset suoraan varastolta, mikä poistaa turhaa työtä ja odotusta. 

Kuva: Velox-varastojärjestelmän päätoiminnot asiakkaan ja hänen loppuasiakkaan kannalta.

 

Varastopalvelut

 • Tavaroiden sisäänotto ja hyllytys
 • Järjestelmään kirjaaminen ja kuvaus
 • Myyntitilausten käsittely:
  •  Vastaanotto ja käsittely
  •  Keräily ja pakkaaminen
  •  Asiakirjojen tulostaminen
  •  Lähettäminen
 • Takaisinkutsu (myyntiprosessi toisinpäin)

Lisäarvopalvelut

 • Tuoteiden niputus
 • Tarroitus
 • Pussitus
 • Telineiden ja tuotteiden kasaaminen
 • Uudelleen pakkaaminen

Kuljetuspalvelut

Käyttössäsi on kaikki Suomessa toimivat kuljetusyhtiöt, mm. Posti, Kaukokiito, PostNord, Schenker, Matkahuolto, GLS, UPS, DHL ja Pakettipiste

Kuljetusliikkeen voi vaihtaa helposti toiseen, myös pieneen toimijaan. Tilauksia voidaan toimittaa saman päivän aikana.

Etuna Velox-varastojärjestelmä

Muotoilemme varastointipalvelut aina asiakkaille tarpeiden ja volyymien mukaan. Yritykselläsi saatttaa olla paljon ”liikkuvia osia”, esimerkiksi monikielistä markkinointimateriaalia, iso joukko asiakaskohderyhmiä, lukemattomia tuotteita ja niiden variaatioita.

Tällaisessa palapelissä Velox-varastojärjestelmä näyttää voimansa; se saa prosessit toimimaan, aikataulut pitämään ja toimitukset täsmäämään. Omat loppuasiakkaasi pääsevät Velox-varastojärjestelmässä tekemään tilauksen suoraan varastolta, mikä poistaa turhaa työtä ja odotusta. Mikä olennaista, tilaajana tiedät joka hetki, miten asiat etenevät ja mitä ne maksavat. 

Laadukas tuotekäsittely

Jokaisesta tuotteesta otetaan korkealaatuiset kuvat ja siihen liittyvät dokumentit skannataan järjestelmään. Tarvittaessa tuote voidaan toimittaa valmiiksi paikan päälle valmiiksi kasattuna. Käytämme pakkauksissamme vain kierrätettäviä materiaaleja. Lue vastuullisuudestamme

"Reagoimme nopeasti asiakkaan tilauksiin myös välipäivinä ja heinäkuun loma-aikoina, vuoden kaikkina arkipäivinä."

Markus Autio
Toimitusjohtaja | Velox

Käytössäsi kaikki kuljetusyhtiöt

Käytössäsi on kaikki Suomessa toimivat kuljetusyhtiöt, mm. Posti, Kaukokiito, PostNord, Schenker, Matkahuolto, GLS, UPS, DHL ja Pakettipiste. Voit valita itsellesi sopivan toimijan, joka pystyy tekemään toimituksen juuri oikeassa aikataulussa, jopa saman päivän aikana. Kuljetusliikkeen voi vaihtaa helposti toiseen, myös pieneen toimijaan.

Sopivan kuljetusyhtiön valintaan vaikuttaa mm. paketin koko sekä toimitusaika ja -alue. Yksi toimija voi olla kustannustehokas postipaketeissa, toinen lavarahdeissa. Jotkut asiakkaat luovat keskitetyn varaston, josta toimituksia tehdään isommalle pohjoismaiden markkina-alueelle. Joka tapauksessa varastointi- ja kuljatuspalvelut voivat kasvaa ja muuttua oman liiketoimintasi mukana.

Nopea aloitus

Toiminnan käynnistämisen aikataulu riippuu varastoitavasta materiaalista ja asiakkaan mahdollisista erityistarpeista. Näillä askelmerkeillä varmistamme nopean liikkeelle lähdön:

 1. Määritellään ja tunnistetaan asiakkaan tarpeet.
 2. Annetaan tarjous.
 3. Hiotaan sopimuksen yksityiskohdat kuntoon.
 4. Avataan asiakkuus Velox-varastojärjestelmään.
 5. Integroidaan asiakkaan mahdollisesti käyttämät järjestelmät Velox-varastojärjestelmään.
 6. Tuodaan varastoitava materiaali sisään varastoomme.
 7. Aloitetaan toiminta.

 

Powered by Socool CMS.