Vastuullisempaa varastointia

Tavoitteenamme on pienentää pakkauksista, jakelusta ja kuljetuksista syntyviä hiilidioksidipäästöjä sekä vähentää muovin käyttöä merkittävästi.

Vastuullisuus on oleellinen osa Veloxin jatkuvaa kehitystä, jotta voimme toteuttaa päivittäistä liiketoimintaamme entistä paremmin. Kun ulkoistat varastointisi meille, optimoit automaattisesti tilankäyttöä ja toimitusvarmuuttasi.

Ympäristöystävällinen pakkaaminen

Välttääksemme materiaalihukkaa, käytämme pakkauksissamme vain kierrätettäviä materiaaleja ja juuri oikean kokoisia laatikoita. Velox on myös sitoutunut vähentämään muovin käyttöä paketoinnissa niissä tilanteissa, missä se on mahdollista ja tarpeen mukaista.

"Yksinkertaisimmillaan vastuullisuus tulee esiin siinä, että käytämme pakkaamisessa vain välttämättömiä ja oikean kokoisia materiaaleja. Lisäksi pyrimme jatkuvasti vähentämään muovin käyttöä niin pakkausteipeissä kuin suojakelmuissa."

Markus Autio
Toimitusjohtaja | Velox

Optimoidut varastotilat

Veloxin varastoiden tärkein keino säästää energiaa on käyttää hyödyksi kaikki mahdollinen tila. Tämä tarkoittaa mahdollisimman pientä hukkatilaa käytävillä hyllyjen välissä ja hallitilan korkeuden kasvattamista. Varastoissa on myös erilliset hyllyt pientavaralle, käyttötarkoituksen mukaisesti. 

Talotekniikassa käytämme älykästä ohjausta. Varastojen lämmityksessä käytetään ilmalämpöpumppuja, jotka on ohjelmoitu lämmittämään yöaikaan jolloin sähköverkon kuormitus on pienempää. Merkittävä sähkösäästö saadaan aikaan valaisemalla vain kulloinkin käytössä olevat tilat – automaattisesti sitä mukaa, kun henkilökunta liikkuu varastotilasta toiseen. Varastoitavan tavaran lastaus ja purku tapahtuu aina suojassa sääolosuhteiden haittavaikutuksilta. Tutustu varastoihimme

Ihmiset ja työturvallisuus

Tuemme työntekijöitämme ottamaan vastuullisuusasiat huomioon jokapäiväisessä arjen tekemisessä ja kannustamme jokaista osallistumaan yritysvastuun kehittämiseen. Yrityksenä sitoudumme tarjoamaan henkilöstöllemme turvallisen työympäristön, jossa kaikkien hyvinvointi on etusijalla työtehtävästä riippumatta. 

Olemme optimoineet prosessimme Velox-varastojärjestelmän ympärille, mikä parantaa kykyämme palvella asiakasta ja luo kustannussästöjä. Tämä takaa toiminnan jatkuvuuden myös tulevaisuudessa – vastuullisesti.

Vaihtoehtona vihreämpi kuljetus

Halutessaan asiakas voi valita kuljetysyrityksen, joka on sitoutunut vähentämään omia päästöjään ja kuljettamaan mahdollisimman fossiilivapaasti. Asiakas voi esimerkiksi ostaa korvamerkityn osuuden päästöttömistä kuljetuksista. He saavat kuljetuksistaan päästöraportin, johon on sisällytetty heille kuuluva osuus fossiilittomista kuljetuksista. Jos asiakkaalla on omat päästötavoitteet, osuuden voi laskea mukaan päästövähennyksenä.

 

Powered by Socool CMS.